search
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.09.2026 02:39
MENU CLOSE

Η συγκλονιστική ανάρτηση της γυναίκας του Κώστα Εφήμερου: Αλλιώς σχεδιάζαμε τα γενέθλια της κόρης μας

14.06.2017 11:31
Η συγκλονιστική ανάρτηση της γυναίκας του Κώστα Εφήμερου: Αλλιώς σχεδιάζαμε τα γενέθλια της κόρης μας - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

 

Η σύζυγος του Κώστα Εφήμερου, η Γρενάτα Καρατζά, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μια συγκλονιστική ανάρτηση για το θάνατο του συζύγου της και τα σχέδια που κάνανε για τα γενέθλια της κόρης τους.

Αναλυτικά έγραψε:

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια γεννήθηκε η Λήδα. Τα γενέθλιά της τα σχεδίαζαμε αλλιώς. Τα κεράκια θα τα σβήσει όμως για τη ζωή που συνεχίζεται, τα χαμόγελα που θα έρθουν και τον μπαμπά που θα είναι πάντα μέσα μας. 
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. 
Θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την μέρα και τον τοπο της κηδείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.09.2026 01:14