search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:47
MENU CLOSE

Σκύλος βούτηξε στα νερά του Λονγκ Άιλαντ και έσωσε ελαφάκι που πνιγόταν

19.07.2017 07:20
Σκύλος βούτηξε στα νερά του Λονγκ Άιλαντ και έσωσε ελαφάκι που πνιγόταν  - Media

 

Ένας σκύλος ράτσας golden retriever βούτηξε στα νερά του Λονγκ ‘Αιλαντ, στη Νέα Υόρκη κολύμπησε και επέστρεψε με ένα μικρό ελάφι στο στόμα του, ανέφερε ο ιδιοκτήτης του.

Ο Μαρκ Φρίλι δήλωσε στο NBC ότι είχε βγει για τον πρωινό περίπατο με τον σκύλο του, τον Στορμ κατά μήκος της παραλίας, στο PJ Harbor την περασμένη Κυριακή. Ξαφνικά ο σκύλος πήδηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει.

Ο σκύλος, άρπαξε με το στόμα του το ελαφάκι και το έσυρε ως την ακτή, προσπαθώντας στη συνέχεια να το επαναφέρει στη ζωή.

Το εντυπωσιακό βίντεο με τη διάσωση του μικρού ελαφιού που γύρισε ο Μαρκ Φρίλι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει ήδη 5,2 εκ. views στο Facebook, ο Στορμ έχει ανακηρυχθεί ήρωας και προσκλήθηκε σε όλες τις πρωινές εκπομπές των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:47