search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:59
MENU CLOSE

Νέο πρόβλημα με τον Κουλιμπαλί

01.09.2017 18:39
Νέο πρόβλημα με τον Κουλιμπαλί - Media

 

Άσχημα, αλλά και -ανέλπιστα- ευχάριστα νέα για τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό! Ο Κουλιμπαλί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Μολέντο επιστρέφει σε δύο εβδομάδες -αντί σε έναν μήνα!

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (1/9) ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και, όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησυχούν, καθώς ο Αφρικανός δεξιός μπακ, μόλις πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Εκφράζονται φόβοι, δε, πως ενδέχεται να μείνει εκ νέου εκτός, έως και 10 μέρες.

Όπως και να έχει, ο 28χρονος από το Μάλι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος.

Από την άλλη, ευχάριστα -ειδικά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη- είναι τα νέα για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα μείνει στα… πιτς για έναν μήνα, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στον αγκώνα, η οποία και ήταν καθησυχαστική, με τον χρόνο της επανόδου του να υπολογίζεται, πλέον, σε 15 μέρες.

Εν ολίγοις, πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στη συνέχεια, ωστόσο, φαίνεται πως θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του -πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Τέλος, ο Μουνιέ πέρασε με επιτυχία από τα εργομετρικά και αφού προπονηθεί μόνος του μέσα στο σαββατοκύριακο, θα «μπει» κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49