Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρώην πράκτορας της CIA, Τζον Κυριάκου μετά από τροχαίο που είχε με την μοτοσικλέτα του στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook έχει σπάσει τα πλευρά του, έχει μια σπασμένη κλείδα και ένα σπασμένο σπόνδυλο. «Ευχαριστώ το Θεό που φορούσα κράνος», δήλωσε ο Tζον Κυριάκου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ομογενής είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα βασανιστηρίων της κυβέρνησης Τζορτζ Μπους. Το 2012, ο Τζον Κυριάκου είχε δικαστεί για τη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών για τα βασανιστήρια πνιγμών που εφάρμοζε η CIA. Αυτής η μορφής βασανιστηρίου βασανιστήριου γινόταν σε τοποθεσία στην Ταϊλάνδη, σε υπόπτους που θεωρούνταν μέλη της Αλ Κάιντα.
«Ήταν ένα σοβαρό ατύχημα, αλλά ελπίζουμε ότι θα εξέλθει του νοσοκομείου την Κυριακή», είπε στο Newsweek η Jesselyn Radack, μία από τους δικηγόρους του υπογραμμίζοντας ότι οδηγούσε τη μηχανή του στη βορειοδυτική περιοχή της Ουάσιγκτον, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά μπροστά του.
Ο Κυριάκου χτύπησε στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington.
«Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο», έγραψε ο Κυριάκου στη σελίδα του στο Facebook.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.