Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φωτογραφίες σεσημασμένων προσώπων της περιοχής του Ασπροπύργου έδειξαν οι αστυνομικοί στα θύματα της δολοφονικής επίθεσης, που σημειώθηκε το Σάββατο, κατά μεταναστών – εργατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ασφάκ Μαχμούντ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο, φέρεται να αναγνώρισε και να υπέδειξε δύο από τους δράστες της επίθεσης.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στα ίχνη των δραστών. Πρόκειται για άτομα που μένουν στην περιοχή, έχουν έντονα ρατσιστικά κίνητρα και θέλουν να διώξουν τους μετανάστες εργάτες για να πάρουν εκείνοι τις δουλειές.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.