search
ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 10:57
MENU CLOSE

ΚΚΕ για δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών: Να συλληφθούν άμεσα οι δράστες

08.10.2017 11:50
ΚΚΕ για δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών: Να συλληφθούν άμεσα οι δράστες - Media

 

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών – εργατών στον Ασπρόπυργο, χθες Σάββατο, καταλογίζει το ΚΚΕ. 

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών – Ελλήνων και μεταναστών – την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες – σύγχρονους δούλους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι σε περιοχές, όπως τον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής», επισημαίνει. 

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν», καταλήγει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 10:56