search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Εγκαταλείπει την πολιτική ο Ντάισελμπλουμ;

11.10.2017 07:32
Ντάισελμπλουμ: «Ρωτήστε τους πολιτικούς σας πώς θα χρηματοδοτήσουν όσα εξαγγέλλουν» - Media

 

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας θα εγκαταλείψει την πολιτική όταν αναλάβει η νέα κυβέρνηση της χώρας, δηλαδή σε δύο περίπου εβδομάδες, αναφέρει το Reuters επικαλούμενο την ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant.

Η εφημερίδα De Volkskrant που διατηρεί ιστορικούς δεσμούς με το Εργατικό Κόμμα του Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφέρει ότι τα παραπάνω βασισμένη σε επιστολή του πολιτικού προς τον πρόεδρο του Ολλανδικού κοινοβουλίου την οποία υποστηρίζει ότι την είδε.

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, ο Γερούν Ντάισελμπλουν που είναι ο πρόεδρος του Eurogroup ανέφερε ότι θα διατηρήσει αυτό τον ρόλο μέχρι τον Ιανουάριο όταν λήγει η θητεία του. Ωστόσο, δεν έχει αναφέρει τι σκοπεύει να κάνει μετά.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι επικεφαλής του Eurogroup από το 2013. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές της Ολλανδίας το κόμμα του υπέστη τεράστιο πλήγμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59