search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:19
MENU CLOSE

Ινδονησία: Στους 47 οι νεκροί από την έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων

26.10.2017 10:02
Ινδονησία: Στους 47 οι νεκροί από την έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων - Media

 

Στους 47 ανέρχεταιο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων σε περιοχή δυτικά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, της Τζακάρτας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από μια αποθήκη στη συνοικία Τανγκεράνγκ της πρωτεύουσας, μια βιομηχανική και κατασκευαστική περιοχή στο νησί Ιάβα.

Τα μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες μετέδωσαν ότι σημειώθηκαν δύο εκρήξεις — μια περίπου στις 10:00 π.μ. και μια ακόμη σχεδόν τρεις ώρες αργότερα. Και οι δύο ήταν τόσο ισχυρές ώστε ακούστηκαν σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τανγκεράνγκ, ο Χάρι Κουρνιαουάν, δήλωσε ότι τα θύματα βρέθηκαν από αστυνομικούς όταν εισήλθαν στην αποθήκη του εργοστασίου, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Detik.com.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης από την αποθήκη του PT Panca Buana Cahaya Sukses δείχνουν παντού στάχτη και συντρίμμια και τη στέγη να έχει καταρρεύσει.

Το εργοστάσιο λειτουργούσε μόλις δύο μήνες, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:18