search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Μικ Τζάγκερ: Αυτή είναι η -κατά 52 χρόνια μικρότερη- σύντροφός του! (Photos)

30.10.2017 12:44
Στην Τήνο με την κατά 50 χρόνια μικρότερη - σύντροφό του ο Μικ Τζάγκερ!  - Media

 

Τι και αν είναι 74 και οδεύει στα 75, ο Mick Jagger ερωτεύτηκε την κατά 52 χρόνια μικρότερή του, Noor Alfallah! Η 22χρονη καλλονή εργάζεται στον χώρο του κινηματογράφου και είναι παραγωγός και μετά από μερικά ρομαντικά ραντεβού στο Παρίσι, είναι πια ζευγάρι με τον θρυλικό rock star των Rolling Stones. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά σε ρομαντικές βόλτες στην πόλη του φωτός, κάνοντας έτσι γνωστή την σχέση του.

Να θυμίσουμε πως ο Mick Jagger χώρισε πριν λίγο καιρό με την κατά 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Melanie Hamrick, με την οποία απέκτησαν μαζί μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 10 μηνών, την Deveraux. Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, ο θρυλικός τραγουδιστής είναι συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη, μετά την γνωριμία του με την καλλονή παραγωγό, έχοντας αφήσει το παρελθόν πίσω του!

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01