search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

13.11.2017 18:22
Λοβέρδος: Ξέρω ποιοι είναι οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες - Media

 

Νέα έγγραφα για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία με την ενεργό συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατέθεσε στη Βουλή ο εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά από την επίσημη αλληλογραφία των υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ, «αποδεικνύεται ότι ο μεσάζοντας της πώλησης Σ. Παπαδόπουλος είχε εξουσιοδότηση μόνο για διαπραγμάτευση κι όχι για υπογραφή συμφωνίας».

Ο  Α. Λοβέρδος χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την υπόθεση και από τα έγγραφα προκύπτει ότι ο μεσάζοντας είχε κάνει αίτηση τροποποίησης των όρων παράδοσης και παραλαβής των πυρομαχικών, όμως αυτό δεν έγινε δεκτό, διότι δεν είχε οριστεί από πλευράς Σαουδικής Αραβίας ο αρμόδιος για να υπογράψει τη σύμβαση.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό σκάνδαλο και μία δήθεν διακρατική συμφωνία» υπογράμμισε ο Α. Λοβέρδος. «Δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία και με ψέματα δεν απαντάται το θέμα. Με αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες η Ελλάδα έχασε 64 εκατομμύρια ευρώ».

Αυτά είναι τα έγγραφα που κατέθεσε ο Α. Λοβέρδος:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:04