search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Χ. Τρικούπη

01.12.2017 18:35
Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Χ. Τρικούπη - Media

 

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη – η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία πρός το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.

Συνεργάτες της κ. Γεννηματά υπογράμμισαν το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση που αφορούσε την πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές. Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους, ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς επεσήμανε ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:04