search
ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 20:14
MENU CLOSE

Οι CU φοιτητές κερδίζουν περισσότερα DATA με ένα «SHAKE» στο κινητό

28.12.2017 11:45
Οι CU φοιτητές κερδίζουν περισσότερα DATA με ένα «SHAKE» στο κινητό - Media
 
Με ένα «κούνημα» της συσκευής τους, οι CU X-clusive συνδρομητές πλέον κερδίζουν ακόμη περισσότερα data. Με τη νέα υπηρεσία CU Shake αποκλειστικά για φοιτητές,  το CU με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω χαρίζει 600MB για 30 μέρες ή 1GB για 7 μέρες. 
 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι CU X-clusive για να αποκτήσουν το δώρο τους είναι να μπουν στο νέο My CU App ή στο λογαριασμό τους στο CU site μέσα σε 7 ημέρες από την τελευταία ανανέωση τους, να κάνουν «shake» και να επιλέξουν μεταξύ 600MB για 30 μέρες ή 1GB για 7 μέρες ΔΩΡΕΑΝ.
 
Οι συνδρομητές ενημερώνονται στο 80% και το 100% της χρήσης του δώρου, ενώ μπορούν να λάβουν 1 shake για κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/foitites/cu-shake/
Για όλες τις CU φοιτητικές προσφορές: https://www.vodafonecu.gr/foitites/ 
                             
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 20:10