Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα Γιάννενα ήταν πολλοί περισσότεροι από τα 800 εισιτήρια που διατέθηκαν γι’ αυτούς στο πέταλο των Ζωσιμάδων. Έτσι βρήκαν κι αλλούς… τρόπους για να δουν το ματς.
Η «δίψα» των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά για το πρωτάθλημα είναι μεγάλη και δεδομένη. Έτσι σε κάθε εκτός έδρας ματς δίνουν βροντερό παρών κάτι που έγινε στον υπέρτατο βαθμό και στα Γιάννενα.
Περισσότεροι από 2.000 ΠΑΟΚτσήδες πήγαν στους Ζωσιμάδες για να δουν το ματς με τον ΠΑΣ. Παρά την προτροπή από την ΠΑΕ να μη βρεθούν στο γήπεδο άνθρωποι χωρίς εισιτήριο, δυστυχώς όπως φαίνεται και στο video κάποιοι δεν την άκουσαν. Έτσι μπήκαν με τον δικό τους… τρόπο στην «θύρα 4» του γηπέδου όπου υπήρχαν και κάτοχοι διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα και οι οποίοι με την σειρά τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ιδιοκτήτη του «Άγιαξ».
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.