Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου κου» ήταν το πρωί της Τετάρτης η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την περιβόητη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο.
Πρόκειται για μια σχέση του παρελθόντος η οποία, ωστόσο, είχε μείνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας με τους περισσότερους να έχουν πλήρη άγνοια γι’ αυτήν.
Ερωτηθείσα, λοιπόν, αν κάτι τέτοιο ισχύει, η Μιμή αρχικά γέλασε και στη συνέχεια είπε: «Εγώ δεν ήξερα ότι γράφτηκε αυτό γιατί με ρώτησε και κάποιος άλλος προχθές και λέω τι μου λέει τώρα.».
Τότε η Κατερίνα Καραβάτου της εξήγησε: «Το είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού για αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω μία».
Η ηθοποιός φαίνεται ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για μια τέτοια ερώτηση την οποία απέφυγε τελικά να απαντήσει λέγοντας: «Δεν γνωρίζω»!
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.