search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 17:45
MENU CLOSE

Οργή Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών – Ζητά μεγαλύτερη αστυνόμευση στην πρωτεύουσα

28.02.2018 15:11
Πέτσας: Δεν θα αλλάξουν οι ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας για Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Media
 
Επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εξαιτίας της επανάληψης φαινομένων βίας στην οδό Ερμού «και δεδομένου ότι έχει εξαντληθεί πλέον η αντοχή του εμπορικού κόσμου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ζητώντας άμεσες λύσεις.
 
Οι έμποροι ζητούν αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, για εμπέδωση κλίματος ασφαλείας και πρόβλεψη διαδικασίας άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων εμπόρων.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 17:45