search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Οξύθυμος γνωστός παρουσιαστής, και πρώην ποδοσφαιριστής φτύνει εν κινήσει από το αυτοκίνητο του 14χρονο κοριτσάκι (Video)

12.03.2018 14:02
Οξύθυμος γνωστός παρουσιαστής, και πρώην ποδοσφαιριστής φτύνει εν κινήσει από το αυτοκίνητο του 14χρονο κοριτσάκι (Video)  - Media

 

Η καριέρα του κρέμεται πλέον σε μια κλωστή. Μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τα αθλητικά κανάλια με τα οποία συνεργαζόταν στο ρόλο του σχολιαστή – τηλεπαρουσιαστή ο πρώην άσσος της Λίβερπουλ Τζέιμι Γκάραχερ, δεν πρέπει να είναι και τόσο σίγουρος για το μέλλον του στην τηλεόραση.

Ο Γκάραχερ ήταν μέσα στα νεύρα και οδηγούσε το αυτοκίνητο του, το απόγευμα του Σαββάτου. Μόλις είχε τελειώσει ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Η αγαπηυμένη του ομάδα είχε ηττηθεί με 2-1.

Κάποια στιγμή στο δρόμο και όταν το φανάρι άναψε πράσινο ο Γκάραχερ κατάλαβε ότι από ένα διπλανό αυτοκίνητο, είχαν αναγνωρίσει ότι ήταν παίκτης της Λίβερπουλ και μια 14χρονη άρχισε να του κάνει πλάκα για την ήττα.

Εκείνος, και καθώς τα οχήματα κινιόντουσαν παράλληλα, άνοιξε το τζάμι του οδηγού και εκτόξευσε μια μεγαλοπρεπέστατη φτυσιά προς το κορίτσι. Ο πατέρας του που κατέγραφε το περιστατικό από το κινητό του, σοκαρίστηκε. Το ίδιο και η μικρή κοπέλα.

Τα μπλεξίματα για τον οξύθυμο Γκάραχερ ξεκίνησαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό το τι συνέβη. Το Sky news για το οποίο δούλευε, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην του ανανεώσει το ετήσιο συμβόλαιο του ύψους 1.000.000 λιρών ενώ το κανάλι TV3 Sports της Δανίας, για το οποίο θα σχοολίαζε τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιντετ – Σεβίλη αυτή την εβδομάδα, τον ενημέρωσε ότι δε θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:47