search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Συγκλονιστικό: Γάτα κλαίει και δακρύζει σαν άνθρωπος καθώς λαμβάνει ιατρική βοήθεια μετά από ξυλοδαρμό (Video)

27.03.2018 13:33
Η νέα εφαρμογή «MeowTalk» βοηθά τους φίλους της γάτας να καταλάβουν τι ...λέει - Media

 

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και ενδεχομένως να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις. Μια γάτα την έχουν πάει στον κτηνίατρο. Την βρήκαν δαρμένη άγρια με ρόπαλο από κάποιον ασυνείδητο.

Ο κτηνίατρος μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού διαπίστωσε ότι το ζωάκι δεν έχει κάποιο σπασμένο κόκαλο ή εσωτερική αιμορραγία, τις παρέχει τις πρώτες βοήθειες και ηρεμιστικό για να ξεπεράσει το στρες και το σοκ.

Το γατάκι κλαίει. Όχι με εκείνο το κλάμα της γάτας που ακούμε από τους κεραμμιδόγατους την εποχή του ζευγαρώματος, αλλά κλαίει σαν άνθρωπος με δάκρυα. Έχει αφεθεί στη φροντίδα του ειδικού. Το περιστατικό συνέβη στο Σπλίτ της Κροατίας πριν από μερικά χρόνια και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και των σόσιαλ μίντια.

Πάντως σύμφωνα με τους κτηνίατρους τα δάκρυα είναι αποτέλεσμα κάποιου ερεθισμού των ματιών της και όχι εξαιτίας των συναισθημάτων που βιώνει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:14