search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.08.2026 14:15
MENU CLOSE

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει: Δεν είμαι ούτε ανιψιά ούτε… κόρη της Χαρούλας Αλεξίου

12.04.2018 15:44
Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει: Δεν είμαι ούτε ανιψιά ούτε... κόρη της Χαρούλας Αλεξίου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google
 
Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για να έρθει στην Αθήνα και να κάνει το όνειρο που είχε πραγματικότητα.
 
Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την επαγγελματική της πορεία και τη ζωή της στο περιοδικό Λοιπόν και ξεκαθαρίζει τις φήμες που τη θέλουν ανιψιά ή ακόμα και κόρη της Χαρούλας Αλεξίου, λόγω της ομοιότητας που έχουν. Πράγμα που και η ίδια η Χαρούλα Αλεξίου έχει αναγνωρίσει όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν.
 
Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου.
Όχι, ούτε καν. Το έχω ακούσει αυτό, λένε πως είμαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου, ότι είμαι κόρη της, ότι έχω κάποια συγγένεια μαζί της.
 
Πώς έχει προκύψει αυτή η φήμη;
Η Χαρούλα με γνώρισε σε μια συναυλία που ήμουν με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μετά από μερικούς μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση για να είμαστε μαζί το χειμώνα σε σχήμα. Είχε μια παραμυθένια ροή όλο αυτό που έχω ζήσει.
 
Πώς ένιωσες όταν σου τηλεφώνησε;
Ότι είχα ξυπνήσει και νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Με ρώτησε αν θέλω να τραγουδήσω μαζί της κι εννοείται ότι πήγα αμέσως. Σε σχέση με τον ομοιότητα μας, η ίδια, όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά. Μου είπε: «Μου μοιάζεις, είσαι έτσι όπως ήμουν μικρή». Η Χαρούλα λειτούργησε ως μαμά, έτσι την ένιωσα, αλλά και ως δισκογραφική νονά. Στο χώρο είμαι γύρω στα 20 χρόνια.
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.08.2026 14:14