search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Ο Καμμένος διέψευσε τον Κουβέλη για τις γαλλικές φρεγάτες

25.04.2018 07:08
Ερωτηματικά με την απουσία Καμμένου από το Υπουργικό - Media

 

Χοντρό άδειασμα στον Αναπληρωτή Υπουργό Φώτη Κουβέλη έκανε ο Πάνος Καμμένος στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Πεντάγωνο για τις γαλλικές φρεγάτες. 

Ο Υπουργός Άμυνας δεν επιβεβαίωσε τη συμφωνία για leasing γαλλικών φρεγατών τύπου FREMM και είπε πως απλά υπήρχε μία συζήτηση στη συνομιλία Τσίπρα – Μακρόν. 

 «Σε επίπεδο συνομιλίας Μακρόν-Τσίπρα εξετάστηκε η πιθανότητα ποσό από τα χρήματα που οφείλουν οι ευρωπαικές χώρες από τη διαφορά των ομολόγων 8 δισ. που πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να υπάρξει συνέργεια για κατασκευή φρεγατών στην Ελλάδα. Αυτή ήταν και η μόνη συνομιλία που έγινε για τις φρεγάτες», είπε ο Πάνος Καμμένος. 

«Σε αυτή τη συνομιλία φάνηκε θετικός ο Μακρόν. Ήταν θετικός γενικότερα για τη δυνατότητα ενίσχυσης της πατρίδας μας και των συνεργασιών που μπορούμε να έχουμε. Αν έρθει η ώρα να αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τους κανόνες», πρόσθεσε ο Υπουργός Άμυνας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41