search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Αποκάλυψη,: Αυτή είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για… σεξ

03.06.2018 13:50
Οι πιο παράξενοι νόμοι περί... σεξ στον κόσμο - Media

 

Η πρακτική λέει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο: η καλύτερη ώρα για να συμβρεθούν ερωτικά δυο άνθρωποι είναι εκείνη που και οι δύο το θέλουν. Ωστόσο, μια μεγάλη διαδικτυακή έρευνα αποκάλυψε ότι υπάρχει μια μέρα και μια ώρα που οι άνθρωπο θεωρούν ως ιδανική για σεξ.

Συγκεκριμένα, η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 2.000 Βρετανών από το σάιτ ομορφιάς Superdrug με την ερώτηση ποια είναι η μέρα και η ώρα που οι συμμετέχοντες θεωρούν ως ιδανική για σεξ.

Η απάντηση μάλλον θα σας εκπλήξει: η πιο δημοφιλής απάντηση είναι Κυριακή, 9 το πρωί, ακολουθούμενη από τις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου, τις 11:30 πάλι βράδυ του Σαββάτου, τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής και τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου.

Μια εξήγηση που δίνεται για το πιο δημοφιλές αποτέλεσμα της έρευνας είναι ότι το πρωί της Κυριακής δεν περιλαμβάνει συνήθως δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις και έτσι οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και ευδιάθετοι για σεξ.

Πληροφοριες: Daily Mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:45