Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο Χρόνος: 2 ώρες Κόστος: Φθηνό Τύπος: Καθημερινό
Εύκολο, γρήγορο ψητό χοιρινό φιλέτο με σάλτσα μπαλσάμικου
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και ακουμπάμε πάνω του το κρέας, αφού το πλύνουμε και το στεγνώσουμε καλά. Κάνουμε «τρύπες» στο «σώμα» του κρέατος. Ανακατεύουμε το μπαλσάμικο ξύδι, με τη φρυγανιά και τρίβουμε με το μείγμα το κρέας. Χαράζουμε μία μία τις σκελίδες του σκόρδου και τις βυθίζουμε στις «τρύπες» που έχουμε κάνει πάνω στο κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε το κρέας με το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και το θυμάρι. Αλείφουμε το κρέας με το λάδι και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.
Το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει πριν το κόψουμε σε ροδέλες. Σερβίρουμε με πατάτες και πράσινη σαλάτα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.