search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 10:44
MENU CLOSE

Η κόρη του τέως παντρεύεται! (Photo)

18.06.2018 07:13
Η κόρη του τέως παντρεύεται! (Photo) - Media

 

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλιξμπουργκ με τον εδώ και περίπου δυόµισι χρόνια σύντροφό της, Μάθιου Κουµάρ.

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στην Ινδία ως καλεσμένοι σε γάμο φίλων τους, ενώ λίγο καιρό μετά, η ίδια η Θεοδώρα δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϋλάνδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το γεγονός που πυροδότησε τις φήμες γάμου ήταν η απόφαση της Θεοδώρας να φέρει τον αγαπηµένο της στην Ελλάδα στο πλαίσιο διακοπών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 10:43