search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Απαράδεκτος Μέσι – Η συμπεριφορά του προκάλεσε οργή (Video)

22.06.2018 12:45
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media

 

Μπορεί ο σούπερ σταρ της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι να είχε πάρα πολλούς λόγους να είναι εκνευρισμένος και απογοητευμένος από το χθεσινό αποτέλεσμα-σοκ για την «μπιανκοτσελέστε», όταν ηττήθηκε με το καθαρό 3-0 από την «εξωγήινη» Κροάτία.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα προκάλεσε βαθύτατη δυσαρέσκεια ακόμα και στους φανατικούς του φίλους, καθώς χαρακτηρίστηκε  τουλάχιστον εκτός αποδεκτών ορίων.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι συμπαίκτες του παρέμειναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρηκαν τους αντιπάλους τους, Κροάτες, σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να μιλήσει με κανένα και χωρίς να χαιρετησει κανένα.

Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι και εντός αγώνα ο Μέσι ήταν σκιά του εαυτού του και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα του η οποία πλέον βρίσκεται στο χείλος του αποκλεισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28