search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55
MENU CLOSE

«Χείμαρρος» η Χρυσούλα Διαβάτη: Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι καν ηθοποιός! (Video)

02.07.2018 11:05
Χρυσούλα Διαβάτη: «Θα πνιγόμουν με τις φίλες μου στο Μάτι» - Media

 

Τις αντιρρήσεις της για τις ελληνικές ταινίες που μεταφέρονται στο θέατρο εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αλλά και την ευκολία με την οποία ο καθένας πια μπορεί να αποκτά την ιδιότητα του ηθοποιού.

Αναφορικά με την παράσταση «Χτυποκάρδια στα θρανία» που πρόκειται να ανεβεί με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει σύγκριση. Δεν κάθεται ο άλλος να συγκρίνει. Δεν μπορεί η άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό θα είναι, αν θες εμπορικό».

Όταν η κουβέντα ήρθε στο ρόλο της Δέσποινας Βανδή στους Δύο ξένους, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε: «Είναι και η ηθοποιός η Δέσποινα Βανδή; Δεν ξέρω. Ο καθένας στον κύκλο του. Ήταν σκέψη του σκηνοθέτη και συγγραφέα, του Ρήγα και ήταν δική του ευθύνη. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να επέμβω, ούτε να πω τη γνώμη μου»

Έπειτα, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, τινίζοντας πόσο εκτιμά το ταλέντο του πρώτου, καθώς προσφέρει στο κοινόκάτι αυθεντικό και πηγαίο. Μιλώντας για τον Λάκη Λαζόπουλο, η Χρυσούλα Διαβάτη επισήμανε ότι δεν τον θεωρεί ηθοποιό αλλά διασκεδαστή.

«Τον Μάρκο Σεφερλή τον εκτιμώ και το λέω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ. Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής είναι ατόφιος, είναι γνήσιος, δεν έχει μιμηθεί κανέναν και με έχει κάνει και πάρα πολλές φορές να γελάσω πραγματικά. Είναι πηγαίος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής. Δεν σημαίνει επειδή μεταμφιέζεται και βάζει ρούχα πως γίνεται και ένας άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55