search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Λαμία: Κλειδώθηκε στο γραφείο του για να μην τον δείρει εξαγριωμένος πολίτης

28.07.2018 09:54
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε δημόσια υπηρεσία της Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) και μας το μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας που δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει με φωτογραφίες ή βίντεο.

Εξοργισμένος πολίτης, που κατά δήλωσή του περίμενε δύο ώρες να εξυπηρετηθεί, δεν άντεξε όταν ο υπάλληλος έδωσε τη σειρά του σε γυναίκα με εντυπωσιακή παρουσία! Τις φωνές διαδέχτηκαν οι απειλές και ο πολίτης κινήθηκε απειλητικά κατά του υπαλλήλου, θεωρώντας ότι έθεσε σε ένα είδος… «face control» τους ανθρώπους που έπρεπε να εξυπηρετήσει. Για καλή του τύχη, ο υπάλληλος πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και ο πολίτης περιορίστηκε μόνο στις απειλές.

Τελικά το επεισόδιο έληξε αναίμακτα με την παρέμβαση της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας και χωρίς να επέμβει η αστυνομία.

Μάλιστα έγινε παρατήρηση στον υπάλληλο για το γεγονός ότι δεν τήρησε τη σειρά προτεραιότητας (μήπως πρέπει να ξαναδούν το θέμα λειτουργίας της ηλεκτρονικής σειράς;) ο οποίος και εξυπηρέτησε μέσα σε λίγα λεπτά τον άνθρωπο που μερικές στιγμές πριν τον απειλούσε.

Όσο για τη γυναίκα που λίγο έλειψε να γίνει το “μήλον της Έριδος”, σαστισμένη και μάλλον φοβισμένη πήγε κανονικά στη σειρά της.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:36