search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Η απόλυτη ανατροπή για Λιάγκα – Αρναούτoγλου: Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με τα late night τους;

04.09.2018 14:34
Η απόλυτη ανατροπή για Λιάγκα – Αρναούτoγλου: Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με τα late night τους; - Media

 

Ο ΑΝΤ1 ψάχνει εναγωνίως να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος μετά από μία καταστροφική εμπορικά και ποιοτικά χρονιά, στην οποία προσπάθησε να ακολουθήσει τον προπορευόμενο ΣΚΑΪ, πετώντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος του μπάτζετ του πανάκριβου προγράμματός του σε αποτυχημένες ιδέες.

Φέτος τα ίδια λάθη δε θα επιτραπούν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι αρχικές αποφάσεις για παροπλισμό κάποιων από τα δυνατά ονόματα του σταθμού φαίνεται ότι επανεξετάζονται.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη παρθεί η απόφαση τα ονόματα αυτά να βγουν από την προσωρινή… ναφθαλίνη και να επανενεργοποιηθούν.

Ο λόγος για τους Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου, που οι πρώτες πληροφορίες τους έδιναν να παροπλίζονται για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν και να επανέρχονται τον Φεβρουάριο του 2019.

Το ρεπορτάζ όμως του Γρηγόρη Μελλά στο newsit αναφέρει πληροφορίες για ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 και τις σκέψεις του σταθμού να «κοπούν» κάποια άλλα μέρη του προγράμματος για να εξοικονομηθούν πόροι για δύο late night shows.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 «ξύπνησε» από το βραδινό show που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA και αποφάσισε να μην την αφήσει να παίζει σε κενό… γήπεδο.

Είναι αρκετά δύσκολο οι δύο παρουσιαστές να συνυπάρξουν σε μία βραδινή εκπομπή, όμως όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις των ιθυνόντων του καναλιού με τους δύο παρουσιαστές δεν αποκλείεται να τους φέρουν ξανά στο προσκήνιο ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:14