search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Αντεπίθεση Τσακαλώτου – «Ακραίος τσαρλατανισμός της ΝΔ»

21.09.2018 12:57
Αυτός είναι ο αγαπημένος βουλευτής του Τσακαλώτου - Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά «έχει βάθος» (Photo)  - Media

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ, την οποία κατηγορεί για ακραίο τσαρλατανισμό, δίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσθέτοντας ότι ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό.

Με αφορμή τη θέση της ΝΔ για όσα είπε σε ομιλία του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος περνάει στην αντεπίθεση μέσω ανακοίνωσης.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών:

 

O κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Το θέμα που απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους είναι αν θα εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων το 2019. Κυρίαρχο επιχείρημα της κυβέρνησης για τη μη εφαρμογή του μέτρου είναι ότι το μέτρο είναι δημοσιονομικό κι όχι διαρθρωτικό- πράγμα για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί η ΝΔ.

Χθες εξήγησα γιατί είναι δημοσιονομικό μέτρο και ότι αφορά μόνο μια μικρή μερίδα των συνταξιούχων κι όχι όλους όπως επανειλημμένα έχει ισχυριστεί η ΝΔ και οι εφημερίδες της. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξηγεί με επιχειρήματα τις θέσεις και τις επιδιώξεις της για το καλό της κοινωνίας και των συνταξιούχων.

Η ΝΔ ας συνεχίσει το δικό της κατήφορο όπου ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα. Σήμερα έφτασε στον ακραίο τσαρλατανισμό -γιατί τι άλλο εκτός από τσαρλατανισμό είναι να ισχυρίζεται κανείς ότι ένας υπουργός εύχεται να πεθάνουν άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ΝΔ έχει φτάσει στον πάτο.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:06