search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Αποχώρηση on air από το Epsilon TV: Παίρνω άδεια… (Video)

21.09.2018 13:14
Αποχώρηση on air από το Epsilon TV: Παίρνω άδεια... (Video) - Media
 
On air και με αρκετά χιουμοριστική διάθεση ανακοίνωσε ο παρουσιαστής την αποχώρησή του από την εκπομπή στην οποία δούλευε
 
O λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή Splash. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος, καθώς θα πάρει άδεια για να ξεκουραστεί, προκειμένου από τα μέσα Οκτωβρίου να βρίσκεται «ετοιμοπόλεμος» στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.
 
«Φεύγω γιατί παίρνω άδεια. Δουλεύω ασταμάτητα από πέρυσι τον Αύγουστο και προκειμένου να φορτίσω λίγο τις μπαταρίες μου… Όλα καλά, δεν με διώξανε ακόμα.
 
Από τα μέσα του Οκτώβρη με άλλο σήμα και άλλο όνομα εδώ και νέα ωραία πράγματα, έχω την ευτυχία και την χαρά να βρίσκομαι στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου. Θα έχω, λοιπόν, τη χαρά να είμαι με την Κατερίνα από την αρχή της νέας σεζόν», εξήγησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:04