search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Διάγνωση σοκ για την Βοσνιάκι: Πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα!

25.10.2018 19:03
Διάγνωση σοκ για την Βοσνιάκι: Πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα! - Media

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, η Καρολίν Βοζνιάκι αποκάλυψε τη μάχη που δίνει το τελευταίο διάστημα με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Η 28χρονη τενίστρια (Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης) προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αφού τόνισε ότι υπάρχουν και μέρες που δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

«Μερικές μέρες ξυπνάς και δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Πρέπει απλά να ξέρεις ότι είναι έτσι. Άλλες μέρες ζεις και είσαι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνεις καν ότι το έχεις» τόνισε η Βοζνιάκι και συνέχισε: «Μετά το Wimbledon δεν ένιωθα καλά. Νόμιζα ότι ήταν κάποια ίωση. Ήμουν διακοπές και δεν ένιωθα καλά. Σκεφτόμουν πως είμαι εντάξει, θα το ξεπεράσω. Πήγα στην Ουάσινγκτον. Πονούσαν τα γόνατά μου, πονούσε το πόδι μου. Σκεφτόμουν “εντάξει, προχώρα”. Έπαιξα στο Μόντρεαλ και ακόμα δεν μπορούσα να νιώσω καλά. Ξυπνούσα και δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου πάνω από τα κεφάλι. Όπως φάνηκε τελικά, έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα, που είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η οποία προχωράει και επιτίθεται στις αρθρώσεις».

Όσο για τον τρόπο που το αντιμετωπίσει, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που τελείωσα με τη σεζόν και μπορώ να το ελέγξω περισσότερο. Στην αρχή σοκαρίστηκα. Νιώθεις πως είσαι ο πιο φιτ αθλητής στον κόσμο και ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:52