search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd: Είναι ρατσιστής ο Νετανιάχου

14.11.2018 14:37
Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd: Είναι ρατσιστής ο Νετανιάχου - Media

 

Το ιδρυτικό μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου ότι ασκεί «ρατσιστική» πολιτική σε βάρος των Παλαιστινίων και ότι είναι οπαδός «της υπεροχής της (εβραϊκής) φυλής.

Αυτά είπε σε δηλώσεις του σε συναυλία στο Σαντιάγο της Χιλής την Τρίτη.

«Ξέρουμε όλοι ότι η ζωή στα Παλαιστινιακά Εδάφη είναι αφόρητη», επισήμανε ο Βρετανός, συγκρίνοντας την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη με το καθεστώς του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

«Δεν είμαι αντισημίτης», πρόσθεσε ο Γουότερς, ως απάντηση στην επιστολή –έκκληση του Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ προς τους χορηγούς της λατινοαμερικάνικης τουρνέ του μουσικού να αποσύρουν την υποστήριξή τους σε αυτή, καθώς υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί την περιοδεία ως όχημα για να διασπείρει «ένα μήνυμα μίσους και διακρίσεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34