search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Αποφυλακίζεται το «Τέρας του Γούστερ»: Κατακρεούργησε τρία παιδιά και κάρφωσε τα πτώματά τους σε φράχτη

04.12.2018 13:43
Αποφυλακίζεται το «Τέρας του Γούστερ»: Κατακρεούργησε τρία παιδιά και κάρφωσε τα πτώματά τους σε φράχτη - Media

 

Για την αποτρόπαια δολοφονία τριών μικρών παιδιών είχε καταδικαστεί ο Ντέιβιντ ΜακΓκρίβι, γνωστός και ως «Τέρας του Γούστερ». τη δεκαετία του ’70 στη Βρετανία.

Ωστόσο, ο ΜακΓκρίβι αναμένεται να αποφυλακιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς το βρετανικό δικαστικό σύστημα έκρινε ότι δεν είναι πλέον επικίνδυνος.

Αρκετοί Βρετανοί πολίτες εξέφρασαν οργή, ανησυχία και προβληματισμό για το γεγονός ότι ο διαβόητος δολοφόνος σύντομα θα κυκλοφορεί στους δρόμους.
Ο 67χρονος σήμερα ΜακΓκρίβι διέπραξε την τριπλή δολοφονία όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Στις 13 Απριλίου του 1973, οι γονείς των τριών παιδιών, Έλσι και Κλάιβ Ραλφ, ζήτησαν από τον νεαρό, που ήταν μισθωτής τους, να προσέχει τα παιδιά τους το σύντομο διάστημα που θα έλειπαν από το σπίτι. Τα δύο χρόνια που ζούσε μαζί με την οικογένεια Ραλφ, ο ΜακΓκρίβι είχε κάνει πολλές φορές μπέιμπι σίτινγκ.

Ο 21χρονος δολοφόνησε τα τρία παιδιά, με διαφορετικούς τρόπους, πριν κατακρεουργήσει τα πτώματά τους και τα καρφώσει στα κάγκελα του φράχτη του γειτονικού σπιτιού.

Όταν το ζευγάρι Ραλφ επέστρεψε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν πριν μπουν στο σπίτι για να μην δουν το απεχθές έγκλημα. Έτσι, τους μετέφεραν στο τμήμα και εκεί τους ανακοίνωσαν ότι και τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά. Ο ΜακΓκρίβι είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου το 9 μήνων μωρό τους, είχε στραγγαλίσει το 4χρονο αγοράκι τους και είχε κόψει τον λαιμό της δίχρονης κορούλας τους.

Το μόνο που είπε τότε ο 21χρονος ήταν ότι «το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34