search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Δεν χορηγείται νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα – Για «παρανόηση» μιλά το υπουργείο

10.02.2019 10:08
ΠΕΝΕΝ: «Να δοθεί η νόμιμη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα» - Media

 

Σε παρανόηση σχετικά με την επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων αποδίδει την είδηση της 6ημερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρινίζουν πως δεν χορηγήθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και διευκρινίζουν ότι η είδηση για την έβδομη άδεια βασίζεται σε παρανόηση σχετικά με την επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι, σε περίπτωση που ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια αιτηθεί νέα άδεια δεν θα ισχύουν τα οδοιπορικά, εξαιτίας των οποίων του χορηγούνταν πρόσθετα δύο ημέρες άδεια.

Κι αυτό γιατί η απόσταση μειώθηκε λόγω των έργων στο Μαλιακό με αποτέλεσμα πλέον να μην συμπληρώνεται η απόσταση των 300 χιλιομέτρων που απαιτείται μέχρι το σπιτι του στο Βαρνάβα Αττικής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39