search
ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 11:32
MENU CLOSE

Ποιος γράφει τις χιουμοριστικές ατάκες του Μητσοτάκη στη Βουλή; – Τι γίνεται με τον λογογράφο του;

14.02.2019 08:35
Ποιος γράφει τις χιουμοριστικές ατάκες του Μητσοτάκη στη Βουλή; - Τι γίνεται με τον λογογράφο του;  - Media

 

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους δημοσιογραφικούς κύκλους που αναζητούν τον υπεύθυνο της χιουμοριστικής ατάκας του Μητσοτάκη κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος λέγοντας: «145 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και 6 τριγύριζαν»!

Ομολογουμένως πρόκειται για έξυπνη ατάκα και προσέγγιση με χιούμορ που αποδίδει την εικόνα των μετακινήσεων που παρατηρούνται εσχατως στο κοινοβούλιο. Και επειδή όπως λέει το enimerosi24.gr οι περισσότεροι συντάκτες δεν πιστεύουν οτι ο πρόεδρος της ΝΔ διακρίνεται για το χιούμορ του ψάχνουν τον εμπνευστή και λογογράφο.

Θυμίζοντας την επίσης εύστοχη ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης στα μέσα Ιανουαρίου όταν και τότε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στους βουλευτές των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά δεν τολμούν να ανέβουν στο βήμα της Βουλής να εξηγήσουν τη στάση τους είπε: «Η κ. Κουντουρά, ο κ. Κόκκαλης, η κ. Παπακώστα και ο κ. Ζουράρις δεν μίλησαν καν για να αιτιολογήσουν την ψήφο τους. Δύο είναι στην Κίνα και οι άλλοι δύο κάνουν τους Κινέζους».

Είναι φανερό οτι κατι έχει αλλάξει στις ομιλίες του προέδρου της ΝΔ μετά από αυτές τις μικρές δόσεις χιούμορ… Αφού και ο Τσίπρας γέλασε με τους κινέζους. 
Πάντως οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα και οτι το τελικό κείμενο των ομιλιών του (μετά τις εισηγήσεις συνεργατών του) το διαμορφώνει μόνος του ο Μητσοτάκης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 11:32