search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:47
MENU CLOSE

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε τη μοναχοκόρη του – Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα

23.02.2019 12:45
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε τη μοναχοκόρη του - Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα - Media

 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, αξιωματικό του στρατού, παντρεύτηκε η μοναχοκόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλοu, Μαρία Ιατροπούλου. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και ο γνωστός ηθοποιός την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό που την ανέμενε με ανυπομονησία στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ευτυχισμένος πατέρας ήταν ενθουσιασμένος για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στη ζωή της κόρης του Μαρίας η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό που φορούσε σε γραμμή Α το οποίο είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο.

Όσο για τον γαμπρό, Δημήτρη Αϊβαζίδη, είναι αξιωματικός του στρατού και έδειχνε και εκείνος πολύ ευτυχισμένος. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από το γάμο στην οποία ποζάρει μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, μιλώντας στην Espresso για το ευτυχές γεγονός αρκέστηκε να δηλώσει φανερά ευτυχισμένος: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω την κόρη μου χαρούμενη. Είμαι ευγνώμων στη μητέρα των παιδιών μου, Χριστίνα Πανίδου, που τα μεγάλωσε με αξίες, αρχές, ήθος και πολλή αγάπη».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:45