search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Στο εδώλιο η Σακίρα – Κατηγορείται ότι «έκλεψε» τραγούδι (Videos)

27.03.2019 16:05
Στο εδώλιο η Σακίρα - Κατηγορείται ότι «έκλεψε» τραγούδι (Videos) - Media

 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν η Σακίρα και ο Κολομβιάνος τραγουδιστής Κάρλος Βίβες, κατηγορούμενοι για λογοκλοπή από έναν Κουβανέζο τραγουδιστή και παραγωγό.

Πρόκειται για τον Livan Rafael Castellanos, ο οποίος υποστηρίζει ότι το τραγούδι La Bicicleta (το ποδήλατο) περιέχει στίχους, ρυθμό και μελωδία παρεμφερή με αυτά σε δικό του τραγούδι του 1997.

Η Σακίρα Ιζαμπέλ Μεμπάρακ Ριπό, όπως είναι το πλήρες όνομα της διάσημης τραγουδίστριας, ανέφερε στο δικαστήριο ότι το τραγούδι της δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Κουβανού τραγουδιστή, καθώς η μελωδία, η μουσική και το θέμα είναι εντελώς διαφορετικά.

«Το τραγούδι μου μιλά για την πόλη μου, είναι ένας χαιρετισμός στην Μπαρρανκίγια της Κολομβίας, όχι στην Κούβα», είπε η Σακίρα. Ο 57χρονος Carlos Vives ανέφερε επίσης ότι δεν γνώριζε το τραγούδι του Livam. Η κολομβιανή τραγουδίστρια παρουσίασε διάφορα αποσπάσματα του τραγουδιού της, ενώ ο Livam δακρυσμένος υποστήριξε ότι είναι «σαν να αγγίζουν ένα παιδί μου, σαν να κλέβουν από εμένα».

Η Σακίρα σύντομα θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο, αυτή τη φορά για να απολογηθεί για την φερόμενη φοροαποφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:52