search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Θανάσης Ζέρβας: Ο θάνατος της φίλης του, οι ενοχές και τα ναρκωτικά (Videos)

12.04.2019 11:23
Θανάσης Ζέρβας: Ο θάνατος της φίλης του, οι ενοχές και τα ναρκωτικά (Videos) - Media

 

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη δεκαετία του ’90 πρωταγωνιστώντας σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων «Ψίθυροι καρδιάς», «Μη μου λες αντίο», «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο».

Ο λόγος για τον Θανάση Ζέρβα ο οποίος, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν εθισμένος στις ουσίες και το αλκοόλ.

Μια περίοδος πολύ δύσκολη που ξεκίνησε μετά από ένα ατύχημα με τη μηχανή όπου μια πολύ καλή του φίλη έφυγε από τη ζωή.

Οι ενοχές και η απώλεια αυτή έγιναν η αιτία να στραφεί στο αλκοόλ και στις ουσίες, μέχρι που κατάφερε ξεπεράσει τον εθισμό του, χάρη στα αγαπημένα του πρόσωπα που τον στήριξαν.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση της ζωής μου με ουσίες, έχουν περάσει όλα αυτά, έδωσα την προσωπική μου μάχη. Οι ουσίες σε καταστρέφουν, σου στερούν τις φιλοδοξίες σου. Όλα ξεκίνησαν το 1998 που είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου σκοτώθηκε η φίλη μου. Και μετά με πήρε από κάτω αυτό, έπεσα σε κατάθλιψη. Αισθανόμουν ένοχος για την απώλεια της φίλης μου. Όλα αυτά έφεραν τις ουσίες, το αλκοόλ.

Το δυστύχημα έγινε την περίοδο που έπαιζα στους Ψίθυρους, έπεσα με τη μηχανή που είχα στη σειρά. Ήμουν εθισμένος σε ουσίες και αλκοόλ για περίπου δέκα χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν θα κολλήσω με τις ουσίες, αλλά έκανα λάθος. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από τις ουσίες. Η καριέρα μου τότε πήγαινε κατά διαόλου. Δεν πήγα σε κέντρο απεξάρτησης, είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου που μου στάθηκαν, έφυγα στην επαρχία κι έβαζα στόχους» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:52