search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Το στοίχημα της Τεχνητής Νοημοσύνης και η νέα εποχή για τον ασφαλιστικό κλάδο

04.06.2019 16:19
Το στοίχημα της Τεχνητής Νοημοσύνης και η νέα εποχή για τον ασφαλιστικό κλάδο - Media

 

Άνοιγμα στην αγορά της ενέργειας και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κάνει η πρώτη online πλατφόρμα που έδωσε στον Έλληνα καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει ασφάλιση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στην insurancemarket.gr , περισσότεροι από 1.000.000 οδηγοί σύγκριναν την αγορά μέσα σε μόλις ένα λεπτό, έκαναν τη σωστή επιλογή και μείωσαν δραματικά το κόστος της ασφάλισης αξιόπιστα και αποτελεσματικά!

Όπως αποκάλυψε στο Think Big και τη Μαρία Ακριβού ο CEO της insurancemarket.gr, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, η εταιρεία του, επιστρατεύοντας την Τεχνητή Νοημοσύνη αναμένεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του πελάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εξοικονομήσει έως και 200 ευρώ το χρόνο, ενώ κάνει focus σε start ups που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του InsureTech.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50