search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:06
MENU CLOSE

Θράσος Ερντογάν: «Έκλεψε» τη θέση του Σι Τζινπίνγκ (Video)

01.07.2019 17:00
H G20 δεσμεύεται να χορηγήσει πάνω από 21 δισ. δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού - Media
 
Ο Ταγίπ Ερντογάν έσπασε το πρωτόκολλο για να σταθεί δίπλα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, στην οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών των κρατών που συμμετέχουν στην G-20.
 
Τα κατάφερε με περισσή αγένεια, αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούσαν την σκηνή. Την αποκάλυψη κάνει η έγκυρη τουρκοαμερικανική ιστοσελίδα Ahval.
 
Ο Τούρκος Πρόεδρος αγνόησε εντελώς τον τρόπο τοποθέτησης των αρχηγών και αξιωματούχων, που είχε σχεδιάσει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας. Από την αρχή πήγε και στάθηκε δίπλα στην ταμπέλα που έγραφε το όνομα του κ. Τραμπ.
 
Η θέση που έκλεψε ο Ερντογάν έγραφε το όνομα του προέδρου της Κίνας Σιν Τζινπινγκ. Ο Τούρκος πρόεδρος, λοιπόν, πήρε τη θέση που είχε παραχωρηθεί στον Πρόεδρο της Κίνας, αντί να ακολουθήσει την επίσημη τοποθέτησή του δίπλα στον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
Ο κινέζος πρόεδρος, ο οποίος μετακόμισε στη θέση του Τούρκου ηγέτη δίπλα στον Πούτιν, πήγε διστακτικά στη θέση που είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, κοίταξε στο πάτωμα το σημείο που έγραφε το όνομα του και έφυγε αφού ο Ερντογάν παρέστησε τον ανήξερο και δεν έφυγε από εκεί.

Η υπόθεση της «οικογενειακής φωτογραφίας» πήρε διαστάσεις καθώς και άλλοι ηγέτες φαίνεται ότι στριμώχτηκαν για μία καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα ο ένας να σκοντάφτει στον άλλο. Οι θέσεις της πρώτης γραμμής είναι πάντα ο στόχος των ηγετών.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:56