search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Ταξίδευε με το αεροπλάνο και πήρε μαζί της και το… μικρό της πόνι (Video)

03.09.2019 08:19
Ταξίδευε με το αεροπλάνο και πήρε μαζί της και το… μικρό της πόνι (Video) - Media

 

 

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο συνεπιβάτη είχαν όσοι πήραν την προηγούμενη εβδομάδα την πτήση της American Airlines από το Ιλινόις για την Νεμπράσκα. Και αυτό γιατί στο αεροσκάφος μαζί τους, υπήρχε ένα πόνι. Ναι καλά διαβάσατε, είχαν μαζί τους ένα μικρό άλογο.

Όσο όμως περίεργη και αν σας φαίνεται η είδηση αυτή, η παρουσία του συγκεκριμένου ζώου ήταν απολύτως νόμιμη και δικαιολογημένη. Από τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, επιτρέπει την παρουσία τέτοιων ζώων, αρκεί βέβαια να είναι καταγεγραμμένα ως ζώα ψυχολογικής υποστήριξης. Η Flirty, όπως είναι το όνομα του συγκεκριμένου πόνι, αποτελεί το στήριγμα της κοπέλας που το έχει εδώ και πολύ καιρό, καθώς από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στα άλογα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν μπορούσε να πάρει σκύλο, που φαντάζει ως πιο βολική επιλογή, καθώς έχει αλλεργία. Μετά την αρχική έκπληξη τους πάντως, οι περισσότεροι επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα του αεροσκάφους, έδειξαν να το διασκεδάζουν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:49