search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία του ΚΚ Κίνας

09.09.2019 14:40
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία του ΚΚ Κίνας - Media

 

Οι δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισης των σχέσεων της Ελλάδας με την Κίνα, ιδιαίτερα στους τομείς των επενδύσεων, του τουρισμού, του εμπορίου και του πολιτισμού, συζητήθηκαν σήμερα, μεταξύ αντιπροσωπειών του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολυμελής αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, με επικεφαλής τον κ. Liang Jianyong, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Διοίκησης της Επιτροπής του ΚΚ Κίνας στην Επαρχία Fujiane και υπουργό Ενημέρωσης της Επιτροπής του ΚΚ Κίνας στην Επαρχία Fujiane, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του κόμματος και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ Πάνο Σκουρλέτη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και η ημασία των ΑΠΕ, στο πλαίσιο μιας οικονομικής ανάπτυξης, η οποία θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον. Τονίστηκε επίσης, η μεγάλη σημασία που αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα, ενώ τέθηκε ως προτεραιότητα η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ του ΚΚΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των δύο κομμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:04