search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:05
MENU CLOSE

«’Εχασε» και τη Links of London η Folli Follie

09.10.2019 14:29
«

 

Στον «αέρα» βρίσκονται 350 θέσεις εργασίας της αλυσίδας Links of London, μία από τις πιο επιτυχημένες θυγατρικές της Folli Follie, η οποία τέθηκε από εχθές σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ο ειδικός διαχειριστής της Links, Matt Smith, δήλωσε: «Η εταιρεία αντιμετώπισε δύσκολες εμπορικές συνθήκες που επηρέασαν ολόκληρο τον τομέα λιανικής.

«Η διοίκηση αναζήτησε εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης μιας εθελοντικής συμφωνίας με τους πιστωτές, της αναχρηματοδότησης ή της πώλησης, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια τέτοια συναλλαγή».

«Μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραίωσει καμία online πώληση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το Newmoney.gr  ότι η FF εξέταζε το ενδεχόμενο πώλησης της Links of London, την οποία είχε εξαγοράσει έναντι 66 εκατ. ευρώ το 2006.

Σύμφωνα με το Sky News, η εταιρεία Sports Direct βρισκόταν μεταξύ των δύο τελικών ενδιαφερόμενων για την αλυσίδα με τα 28 καταστήματα.

H FF σε ανακοίνωσή της τον Αύγουστο είχε αναφέρει ότι έχει αναθέσει «στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης» της Links of London.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:04