search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Γνήσιος ακροδεξιός με ρατσιστικές απόψεις ο Βορίδης

30.10.2019 18:02
Χαρίτσης: Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα φυλακές δεν αποτελούν λύση ούτε για τις τοπικές κοινωνίες ούτε για τους πρόσφυγες - Media

 

Σκληρή επίθεση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, με αφορμή τις πρωινές του δηλώσεις για τους αναπήρους, εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ενώ απευθύνεται και στον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Χαρίτσης: «Σήμερα ο κ. Βορίδης μας θύμισε το βαθιά ρατσιστικό υπόστρωμα της σκέψης του χαρακτηρίζοντας “ανάπηρο” αυτόν με τον οποίο δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Η ντροπή δεν είναι δική του, αφού ως γνήσιος ακροδεξιός έχει τέτοιες μισαλλόδοξες αντιλήψεις στον πυρήνα της λογικής του. Η ντροπή είναι του κ. Μητσοτάκη που εξακολουθεί να τον ανέχεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:16