search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Τσίπρας: Απιστία κατά του Δημοσίου η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ

31.10.2019 14:57
Τσίπρας: Μόλις 17 ευρώ η ελάφρυνση της μεσαίας τάξης - Media
 
Προειδοποίηση στην κυβέρνηση απευθύνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ που προωθεί η κυβέρνηση. Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο facebook παραπέμπει σε σημερινά δημοσιεύματα που μιλούν για μεγάλα κοιτάσματα νοτιοδυτικά της Κρήτης και προσθέτει πώς αν αληθεύουν τότε η ιδιωτικοποίηση ισοδυναμεί με απιστία κατά του Δημοσίου.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής: “Σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα (εφημερίδες «Τα Νέα» και «Η Καθημερινή») φέρουν τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Υδρογονανθράκων των ΕΛΠΕ να εκτιμά ότι υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα νοτιοδυτικά της Κρήτης, στα οικόπεδα όπου το περασμένο Ιούνιο υπογράψαμε να διερευνήσουν από κοινού ΕΛΠΕ, ExxonMobil και Total.
 
Αν αυτό ισχύει, η επιλογή της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ και ιδιαίτερα της θυγατρικής της για τις εξορύξεις, δε θα αποτελεί απλά ιδεοληψία αλλά απιστία κατά του Δημοσίου”.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:28