search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 55χρονος παπάς που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη (Photo)

04.11.2019 15:11
«Μαμά, ήρθε το τέλος μας»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μητέρας και κόρης από τη Μανωλάδα (Videos) - Media

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, στη Μάνη.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η κόρη του προφυλακισμένου ιερέα στη Μάνη, άφησε αιχμές κατά του παππού της 12χρονης. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «μόνο από τα μάτια και από τον τρόμο που ένιωθε τη στιγμή που έπαθε τον νευρικό κλονισμό η μητέρα του. Εκεί πιστεύω απόλυτα ότι κάτι της έχει κάνει ο παππούς ή κάτι έχει βιώσει στο προηγούμενο σπίτι»

Οο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καταδίκασε δημοσίως τη φρίκη που έζησε η 12χρονη στη Μάνη και ζήτησε συγγνώμη από το Θεό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34