search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» (Video)

12.11.2019 07:54
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησαν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η κόρη του, Άννα οι οποίοι τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι πολλές από τις δουλειές που επέλεξε να κάνει δεν τις επιθυμούσε πραγματικά, όμως αναγκάστηκε να τις κάνει για λόγους επιβίωσης. Αναφορικά με την κόρη του, τόνισε ότι ποτέ δεν τη βοήθησε με γνωριμίες να μπει στον χώρο, καθώς ακόμα και να το έκανε, αν η ίδια δεν το άξιζε θα την απέβαλε το ίδιο το κοινό.

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω .Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους» σχολίασε, όσον αφορά την παρουσία της κόρης του στη σκηνή, ο Γιώργος Κωνσταντινου. Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η νεαρή ηθοποιός είπε ότι δεν την αγχώνει το γεγονός ότι παίζει μαζί με τον πατέρα της. Απεναντίας, μαθαίνει από εκείνον και με τη σειρά της προσπαθεί να δείξει τις ικανότητές της.

«Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου.Πάνω στη σκηνή ο πατέρας μου είναι ένας ηθοποιός οπότε σίγουρα μαθαίνω από εκείνον. Είναι ένα μεγάλο μάθημα» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:54