search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:34
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τον πρίγκιπα Κάρολο: Θέλει να «ψαλιδίσει» τη βασιλική οικογένεια

02.12.2019 18:55
«Βόμβα» από τον πρίγκιπα Κάρολο: Θέλει να «ψαλιδίσει» τη βασιλική οικογένεια - Media
 
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν τα σενάρια ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ετοιμάζεται να αναλάβει αντιβασιλέας στον βρετανικό θρόνο και ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για ριζοσπαστικά σχέδιά του σχετικά με την βασιλική οικογένεια.
 
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο πρίγκιπας Κάρολος μετά την εμπλοκή του αδελφού του, Άντριου, στο σκάνδαλο παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον Τζέφρι Επστάιν, και τον συνακόλουθο «αποκεφαλισμό» του από τα βασιλικά καθήκοντα, φέρεται να σχεδιάζει… λιτότητα για το Μπάκιγχαμ.
 
Τα ΜΜΕ αυτά αναφέρουν ότι ο Κάρολος προτίθεται να περικόψει τον αριθμό των μελών της βασιλικής οικογένειας που έχουν αντίστοιχα καθήκοντα και προνόμια, περιορίζοντας τα ενεργά της μέλη στον εαυτό του, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, τις συζύγους και τα παιδιά τους.
 
Αυτό σημαίνει ότι τα αδέλφια του, Άντριου, Έντουαρντ και Ανν, καθώς και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη θα έχουν από ελάχιστα ως καθόλου καθήκοντα, αλλά θα μειωθούν σημαντικά και τα προνόμιά τους. Μένει να δούμε αν τελικά το σχέδιο θα υλοποιηθεί.
 
Πληροφορίες: Cosmopolitan
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28