search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:13
MENU CLOSE

Χριστουγεννιάτικο «παραμύθι» στο κέντρο της Αθήνας: Υπέροχος στολισμός στου Ψυρρή! (Photos)

06.12.2019 10:56
Χριστουγεννιάτικο «παραμύθι» στο κέντρο της Αθήνας: Υπέροχος στολισμός στου Ψυρρή! (Photos) - Media

 

Θα θέλατε να πιείτε τον καφέ σας σε ένα χώρο που θυμίζει παραμύθι; Να σερβίρει κέικ στο παιδί σας η Χιονάτη; Τότε αυτό που αναζητάτε είναι μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Στην καρδιά του Ψυρρή το Little Kook αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, με τον παραμυθένιο στολισμό του.


Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό καφέ για τα ελληνικά δεδομένα, που δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες ότι μεταβαίνουν στην παραμυθοχώρα όπου όλοι γίνονται παιδιά!

Το όνομά του το έχει δανειστεί από έναν καλικάτζαρο. Ένα ξωτικό που λατρεύει τα γλυκά και μόλις κλείσουν τα φώτα και φύγουν όλοι από το μαγαζί, βγαίνει από την κρυψώνα του και τρέχει κατευθείαν στις προθήκες με τα λαχταριστά κέικ.

Τα παιδιά του μαγαζιού είναι ντυμένα με στολές, σαν ήρωες κινηματογραφικής ταινίας της Ντίσνεϊ, ενώ η διακόσμησή του τραβά τα βλέμματα.

Ανάλογα με την περίοδο επιλέγεται ένα θέμα και προστίθενται στοιχεία. Αυτή την περίοδο το θέμα που κυριαρχεί είναι, φυσικά, τα Χριστούγεννα!

Το θέαμα είναι μαγικό για μικρούς και μεγάλους!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:13