search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: «Είχα παραλύσει – Υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (Video)

23.01.2020 08:15
Μαίρη Συνατσάκη: «Είχα παραλύσει - Υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- μια σοβαρή πάθηση που είχε πάθει σε ηλικία μόλις 18 μηνών. Ένα σπάνιο σύνδρομο με ονομασία Guillain-Barre, που είχε ως αποτέλεσμα να παραλύσει το σώμα της με τους γιατρούς να φοβούνται για τη ζωή της.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια, , παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει αυτό το σύνδρομο. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί τι θα γίνει αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε επίσης για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 18 ετών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος απώλειας κιλών της κατά την περίοδο που τη βλέπαμε να διαγωνίζεται στο “dancing With The stars”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:12