search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Κατερίνα Στανίση: Είμαι μόνη τα τελευταία δέκα χρόνια γιατί έτσι θέλω

11.03.2020 12:28
Κατερίνα Στανίση: Η συνεργασία με την Λένα Πλάτωνος και το παράπονο της - Media

 

Καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Κατερίνα Στανίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις ερωτικές σχέσεις που τη σημάδεψαν , σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως πολλές από τις σχέσεις της κάπου απέβλεπαν.

Δε δίστασε, μάλιστα, να παραδεχτεί ότι έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

«Δεν το θεωρώ σωστό, αλλά είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν. Έτυχε και το έμαθα μετά. Υπάρχουν και συναισθήματα εκείνη τη στιγμή δεν ζητάς στεφανοχάρτι. Μετά είναι αργά. Όταν μαθαίνεις την αλήθεια απογοητεύεσαι.

Ένα πράγμα εκτιμάω στον εαυτό μου , ότι ποτέ δεν είπα ‘χώρισε και να είμαστε μαζί’. Ο έρωτας τα βλέπει όλα ωραία, αλλά δεν βγαίνει σε καλό.»

Επιπλέον, η Κατερίνα Στανίση μίλησε για την κακοποίηση που έχει δεχτεί μέσα στη σχέση της.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι χρόνια με κάποιον να υψώσεις φωνή. Όταν όμως κάτι τέτοιο φτάνει στο απροχώρητο και υπάρχει ξυλοδαρμός θεωρώ ότι αν γίνει μια φορά θα ξαναγίνει. Πρέπει οπωσδήποτε ή να φύγει εντελώς ή να τον καταγγείλει.Εγώ αυτά τα χρόνια τα ξέχασα, τα διέγραψα. Με πολύ μεγάλο αγώνα όμως, έχω δουλέψει πολύ μέσα μου» τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε κατά την οποία αναγκάστηκε να πουλήσει τα κοσμήματά της.

«Είχα πάρει κάποια κοσμήματα, λίγα αλλά πανάκριβα. Πριν 5, 6 χρόνια με την κρίση, τα έβαλα σε μια τσάντα. Άρχισα και έτρεχα στους δρόμους. Να βρω που θα τα δώσω, όσο – όσο, γιατί είχα πολλά έξοδα και δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Η κρίση έφερε μεγάλη καταστροφή.

Με πόνεσε. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα εύκολα. Έχω να κοιμηθώ νύχτα 47 χρόνια. Δούλεψα πολύ και τότε δεν μπορούσα να το αφήσω. Έβγαλα χρήματα αλλά αυτά δεν μένουν για πάντα”, εξομολογήθηκε.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32