search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:57
MENU CLOSE

Ο Τζεράρντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta» και η λαμπαδηδρομία σταματά (Photos/Video)

13.03.2020 14:30
Ο Τζεράρντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta» και η λαμπαδηδρομία σταματά (Photos/Video) - Media

 

Τη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδήδρομιας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για την αφή του βωμού από τον Τζεράλντ Μπάτλερ.

Ο γνωστός ηθοποιός φώναξε, μάλιστα, την διάσημη φράση του ως «Λεωνίδας» από την ταινία «300» την ώρα που άναβε τον βωμό. 

Κάτοικοι και φορείς της Σπάρτης αγνόησαν τις προειδοποιήσεις για τον κορωνοϊό και βγήκαν στους δρόμους για να δουν τον διάσημο ηθοποιό να παραλαμβάνει και να μεταφέρει τη Φλόγα. 

Η δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο στη σελίδα της Επιτροπής στο Facebook προκάλεσε σωρεία αρνητικών αντιδράσεων. «Πόσο τραγικά ανεύθυνοι μπορεί να είστε στην Ολυμπιακή Επιτροπή; Αγνοείτε νόμους και κοινή λογική και βάζετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, το έχετε καταλάβει;» ρώτησε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Όσο μας συγκινεί και μας φωτίζει η διαδικασία αφής και πορείας της Ολυμπιακής Φλόγας, μέσα από την οποία μεταλαμπαδεύονται πανανθρώπινες αξίες, άλλο τόσο φαίνεται προκλητικός ο συνωστισμός κατά τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτή». 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τελικά αποφασίστηκε η διακοπή της Λαμπαδηδρομίας. 

5058189.jpg
copyright: eurokinissi
5058528.jpg
copyright: eurokinissi
5058200.jpg
copyright: eurokinissi
5058527.jpg
copyright: eurokinissi

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:55